Mød Holdet

John Martinussen

Partner

John er uddannet HD(O) og har 14 års ledelseserfaring fra børsnoterede virksomheder i den finansielle sektor og fra transportbranchen.


I 2018 påbegyndte han CBS’ Master i Business Development.


John startede egen 
rådgivningsvirksomhed i 2012 og har hjulpet mere end 75 virksomheder med udfordringer indenfor HR, strategi, ledelse, forandringsprojekter og digitalisering. Det er vigtigt, at kunderne mødes i øjenhøjde og at teori omdannes til praksis

Troels Dyhr Leighton

Partner

Troels er uddannet økonom (cand.polit) og har mere end 12 års erfaring med effektivisering, analyse og ledelse fra en række større virksomheder.


I 2017 startede han som selvstændig konsulent i 
Dyhr Leighton Rådgivning. Troels skaber bedre indtjening og bedre likviditet ved fokus på økonomisk overblik, varig effektivisering og en række andre værktøjer indenfor strategi og forretningsudvikling. Troels har en praktisk tilgang til rådgivning og tager udgangspunkt i kundens situation og behov.

Belinda Sanati

Konsulent

Belinda er handelsuddannet og har erfaring med indkøb og marketing, bl.a. i detail- og fødevarebranchen. Derudover ligger hendes styrker og passion inden for mentaltræning, ledelsesudvikling, HR og forretningsudvikling.


Belinda er p.t. i gang med en HD-uddannelse på Copenhagen Business School, hvor hun specialiserer sig dybdegående inden for organisation og ledelse. 

Skal vi hjælpe dig?”

Kontakt os