Robusthedsforløbet

Kunne du godt tænke dig at få styrket din virksomheds vækstpotentiale?

Få identificeret din virksomheds primære sårbarheder og få vendt dem til styrker gennem et robusthedsforløb hos Bedre Indtjening.

Uanset hvilken branche du arbejder inden for, og om du har en lille eller mellemstor virksomhed, så kan vi hjælpe dig!

Ring til os på 27508868

 

Vi kan hjælpe din virksomhed inden for følgende områder:

robusthedsmodellen

✓ Forretningsmodel

✓ Kunder og produkt

✓ Ledelse og organisation

✓ Medarbejdere

✓ Processer og effektivitet

✓ Økonomi

Forløbet starter med en test, hvor vi – på baggrund af testresultatet – finder frem til, hvilke områder der er vigtigst at sætte fokus på. Forløbet tager udgangspunkt i og gennemføres på baggrund af testresultatet og vores øvrige analyser af din virksomheds behov.

Send os en mail

Mere om robusthedsforløbet

  • Indledende gratis test og herefter et individuelt møde, hvor vi taler sammen om de vigtige indsatsområder og lærer din virksomhed at kende i dybden.
  • Forløbet skræddersyes til din virksomheds behov.
  • Forløbet er intensivt med fokus på skabe synlige resultater hurtigt samt langsigtede gevinster for din virksomhed.

De 6 forretningsområder

Virksomhedens forretningsmodel er rygraden, der definerer de enkeltdele, som virksomheden består af:

  • Why
  • Who
  • What
  • How
  • Which

Under punktet kunder og produkt går vi i dybden med kundegrupper, kundetyper og virksomhedens værdiskabelse overfor kunderne.

Under ledelse og organisation arbejder vi med etablering af mål, handlingsplaner og sætter struktur på den daglige, ugentlige og månedlige opfølgning på de strategiske planer.

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Under dette punkt laver vi en kompetenceafklaring og støtter virksomheden i at implementere en balance mellem det ansvar ledelsen afgiver og det ansvar medarbejderne er i stand til at tage.

Processer og effektivitet handler blandt andet om digitalisering, automatisering og løbende forbedringer af virksomhedens måde at udføre de værdiskabende handlinger på. Vi behandler alt fra den basale økonomistyring til indsigt i forretning og indtjeningsevne.

Vi håndterer også kapitalbehov, kapitalfremskaffelse og investeringsovervejelser samt virksomhedens økonomiske strukturer i forhold til arbejdskapital og skalerbarhed.

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau og udnytte virksomhedens fulde potentiale?

Tag testen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig med testresultatet og en opfølgning på hvilke indsatsområder, der bør fokuseres på i din virksomhed.

Tag testen her